Hem > Artiklar > Bygg

Bygg

Industrigolv

Halksäkra golv till industrin

Att ha en säker arbetsplats är en rättighet för alla i Sverige. De flesta olyckor som sker på arbetsplatser inom industrin orsakas av osäkra golv. Halkolyckor kan vara mycket allvarliga och leder inte sällan till arm- eller benbrott. Det finns många olika faktorer som gör att ett golv inte är säkert att gå på. Lutning, ojämnheter, vatten, smuts och slitage är några av de vanligaste anledningarna till att ett golv blir farligt. Detta är dock ett problem som är relativt lätt att åtgärda. Genom att installera ett halksäkert golv på din arbetsplats gör du de som arbetar där säkra, du kan även spara pengar på det i längden då halkfria golv håller längre än vanliga golv.

Inlagt: 26 november 2013
Författare: Jesper Eke

Golv till gym

Säkra golv till gymmet

En olycka händer lätt och i gymmet kan en olycka ha allvarliga följder. Det är viktigt att man värnar om säkerheten för alla på gymmet, både ur etisk och ekonomisk synpunkt. Den vanligaste olyckan på gymmet är halkolyckan och det bästa sättet att minska risken för halkolyckor är att lägga in ett halkfritt golv. Halkfria golv innehåller olika speciella lösningar som gör att det skapas friktion när man går på golvet. Det är just denna friktion som gör att man går extra säkert på dem. Priset på ett halkfritt golv kan vara avskräckande, men kom ihåg att golven på grund av sin speciella utformning håller mycket längre än vanliga golv.

Inlagt: 20 september 2013
Författare: Jesper Eke

Skjutdörr i trä

Skjutdörrar

Skjutdörrar för uterum och inredning är det finaste man kan ha i sitt hem. Skjutdörrar finns i varierande storlek och form, och även om de flesta husägare väljer vanliga dörrar så är skjutdörrar ett väldigt bra val för de som vill ha både en funktionell och en stilfull lösning. Fördelarna med den här typen av dörrar är fler. När man skall välja skjutdörr i trä finns många alternativ för att få till den stil på rummet som man är ute efter. Oavsett vad för övergripande id man beslutar om skall man alltid först se till så att lämpliga skenor och övriga komponenter finns tillgängligt som passar just den installationen. Skjutdörrar i trä, ädelträ, aluminium eller skjutdörrar i pvc. Alla olika material har sina fördelar och nackdelar.

Inlagt: 23 augusti 2013
Författare: Robert Eriksson

Kategoribeskrivning: