Hem > Artiklar > Boende > Flyttstadning-skelleftea

Flyttstädning Skellefteå, Fönsterputsning Skellefteå, Städning S

MAt och spnt
MAt och spnt. Bild inlagd: 26 september 2016

http://jourstadskelleftea.se/

Flyttstädning Skellefteå

För mycket att göra? Hinner du inte med allt du ska? Låt oss ta hand om din flyttstädning. Jourstäd Skellefteå är specialiserade på flyttstäd, eller egentligen all städning, och lämnar både fasta och löpande priser på de flesta av våra städtjänster. Vi utför Flyttstäd inom Skellefteå med omnejd: Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m åt både privatpersoner och företag.

Titta gärna runt bland våra tjänster för att se hur vi kan hjälpa dig och vad som ingår! Varmt välkommen!


Fönsterputsning Skellefteå

Jourstäd erbjuder all typ av fönsterputsning; inglasade verandor, balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Vi åtar oss så klart även tyngre jobb så som fönsterputsning vid byggstädningar, flyttstädningar och renoveringar. För att vara så flexibla erbjuder vi våra tjänster både för enstaka uppdrag och återkommande, vi ger både fasta priser och timpriser på fönsterputsning.
Jourstäd Skellefteå utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag, kontakta oss för en offert och mer information! Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår självklart alltid i våra priser.

Allergistädning Skellefteå

Ibland kan det finnas speciella behov vid städning av hem och lokaler. Det kan vara att man har redan allergiska personer, eller extra känsliga, som behöver att städningen utförs på

ett speciellt sätt. Då kan vi komma till undsättning. Vi ser till att städningen utförs på ett sätt så inomhusluften inte rörs upp mer än den måste. Inomhusluften kan nämligen innehålla särskilda partiklar som kan irritera slemhinnor och de övre luftvägarna när man andas in dem. Detta kan vara särskilt jobbigt om man är allergiker.
Den verksamhet som pågår i en arbetslokal kan även den ha en inverkan på luftens kvalitet. Dammet virvlar upp i luften i samband med att aktiviteten ökar. Den städning som idag utförs i dessa lokaler kan ibland vara otillräcklig i förhållande till hur många personer det finns i lokalerna.

Därför bör det i dessa sammanhang tillsättas en särskild allergistädning som eliminerar att allergener finns kvar efter rengöringen. Man bör använda sig av specialutrustning som fördjupar rengöringen och gör den total. Därför har vi på Jourstäd bland annat extra starka dammsugare som har en ökad kapacitet i insuget och som suger in de skadliga partiklarna utan att släppa ut dem i luften igen.

Vad man bör tänka på vid en allergistädning

  • Städningen bör ske varje dag så att inte damm och skadliga partiklar ansamlas i lokalen.
  • Lokalernas möbler tillsammans med de fria ytorna och den övriga inredningen bör vara lättstädade så att man inte behöver flytta runt saker så att dammet rörs upp i luften.
  • De möbler som är klädda och stoppade skall ha en klädsel som man kan ta av och tvätta i en tvättmaskin.
  • Man får inte använda sig av några rengöringsmedel i samband med golvvården. Sopning av golv är inte tillåten, då damm kan komma ut i luften. Istället skall man använda enbart vatten på en golvmopp för att genomföra en fuktmoppning.

Att inte kemikalier används vid golvrengöringen gör att man inte tillsätter medel som kan vara allergiframkallande, då dessa ofta innehåller någon form av parfymer som i sig kan framkalla allergier för extrakänsliga personer. Varmt och rent vatten är därför tillräckligt för att våttorka golven och övriga ytor i lokalen.

 

Inlagt: 26 september 2016
Författare: Jourstads Jourstads
Kategori: boende


Kommentarer
OBS!
Alla kommentarer granskas manuellt innan publicering. HTML och webbadresser är Ej tillåtna.

Namn

E-post (Visas Ej)

Kommentar

Image Verification

Kommentarer
-