Hem > Artiklar > Boende

Boende

MAt och spnt

Flyttstädning Skellefteå

Flyttstädning Skellefteå För mycket att göra? Hinner du inte med allt du ska? Låt oss ta hand om din flyttstädning. Jourstäd Skellefteå är specialiserade på flyttstäd, eller egentligen all städning, och lämnar både fasta och löpande priser på de flesta av våra städtjänster. Vi utför Flyttstäd inom Skellefteå med omnejd: Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m åt både privatpersoner och företag. Fönsterputsning Skellefteå Jourstäd erbjuder all typ av fönsterputsning; inglasade verandor, balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Vi åtar oss så klart även tyngre jobb så som fönsterputsning vid byggstädningar, flyttstädningar och renoveringar. För att vara så flexibla erbjuder vi våra tjänster både för enstaka uppdrag och återkommande, vi ger både fasta priser och timpriser på fönsterputsning. Jourstäd Skellefteå utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag, kontakta oss för en offert och mer information! Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår självklart alltid i våra priser. Läs mer

Inlagt: 26 september 2016
Författare: Jourstads Jourstads

Mäklare förmedlar ett hus

Bjurfors mäklare -ett sorgebarn

När Niclas glatt hade köpt bostaden som till synes verkade bli det nya drömhemmet så verkade allt vara frid och fröjd, fram tills dagen han skulle börja renovera. Då upptäckte han det ena felet efter det andra, och det blev allvarligare och allvarligare. Ansvarig bakom detta låg Bjurfors mäklarfirma, och även om ingen mäklare varnades eller fick en tillsägelse så lär det oss alla en viktig läxa. Nämligen att vem som helst kan drabbas av dåliga mäklare. I detta fall så blev det tyvärr aldrig något lyckligt slut för Niclas, vid en omvärdering av en ny mäklare så beräknades värdet bara vara hälften av vad han köpte den för. Mycket till följd av att renovering och sanering skulle kosta över en miljon kronor, och att det är få ägare som orkar ta sig ann ett sådant massivt projekt.

Inlagt: 6 mars 2014
Författare: Robert Eriksson

Hemstädning

Hemstädning i Stockholm

Det är framförallt två tjänster, mot privathushåll, som ökat markant de senaste åren. Det ena är matkassen och det andra är hemstädning. Matkassen underlättar vardagspusslet då man slipper handla och planera matlagningen. Även abonnemang på hemstädning underlättar vardagen avsevärt då all den tid som annars läggs på städning kan läggas på något roligare. Även om ROT-avdraget har medfört att priset har halverats så finns det inte någon anledning att bara ta första bästa städföretag till städningen. De som tänker till ordentligt kan nämligen spara åtskilliga hundra varje månad. Framförallt handlar det om att verkligen kartlägga sitt behov. Allt för ofta beställs nämligen mer hemstädning än vad man egentligen är i behov av. När väl det är klart ska så många städföretag som möjligt kontaktas. Det är när sedan offerterna kommer in som det tydligt går att se att priserna verkligen varierar inom denna bransch.

Inlagt: 4 november 2013
Författare: Johan Hummelgård

Kategoribeskrivning: